Αρχική Σελίδα » Λογισμικά Πήγασος » Pegasus e-Experience » Λογισμικό για service και ανταλλακτικά αυτοκινήτων,Μηχανογράφηση συνεργείων
Pegasus e-Service
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Pegasus e-Service web App

 

Το Pegasus e-Service αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Συνεργεία Οχημάτων/Πώλησης Ανταλλακτικών καθώς προσφέρει τη δυνατότητα διαφοροποίησης από τις λοιπές επιχειρήσεις του κλάδου και ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στο τελικό χρήστη. Συνδυάζει μοναδικές δυνατότητες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση στο πελάτη του Συνεργείου στο μηχανογραφικό σας σύστημα (Pegasus Service ERP) ώστε να παρακολουθεί ο ίδιος τη πορεία των επισκευών που πραγματοποιούνται στο όχημά του, το προγραμματισμό και την ολοκλήρωση των εργασιών ενώ στο τέλος θα μπορεί να εκτυπώσει το παραστατικό του και να κάνει on line πληρωμή. Παράλληλα, θα μπορεί να βλέπει το Ιστορικό επισκευών των οχημάτων του, τους τεχνικούς που εκτέλεσαν τις εργασίες, προηγούμενα service καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν (Κάρτα Καυσαερίων, ΚΤΕΟ κτλ)

Σε ποιους απευθύνεται:   Το Pegasus e-Service απευθύνεται σε κάθε Συνεργείο Οχημάτων ή Επιχείρηση Εμπορίας Ανταλλακτικών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικής, που αναζητά μία λύση Άρτια & Αξιόπιστη ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Πελάτες κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τη προτίμησή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διασύνδεση με το Pegasus Service ERP που εξυπηρετεί τις on-premise ανάγκες της επιχείρησης.  

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

  • Ο πελάτης σας μέσω του site σας έχει τη δυνατότητα να δει τις Φορτωτικές για τις οποίες έχει οριστεί είτε Εντολέας είτε Παραλήπτης είτε Αποστολέας - Να ελέγξει τη κατάσταση της Φορτωτικής - Να δει τη σχετική αξία της  Φορτωτικής εφόσον είναι και Τιμολογούμενος (Εντολέας). Επιπλέον, θα έχει πρόσβαση στο τρέχον υπόλοιπό του ώστε να μπορεί να προγραμματίσει τη σχετική εξόφληση!

  • Παράλληλα, με διαφορετικό login και με προκαθορισμένα δικαιώματα, ο εκάστοτε οδηγός ή εργαζόμενος θα μπορεί  να βλέπει τις Φορτωτικές του δρομολογίου του και να καταχωρεί με ένα κλικ τη Παράδοση, το Τρόπο Είσπραξης και την Αντικαταβολή! 

  • Εφόσον πληρώνεται ο Οδηγός μπορεί μέσα από τη φορητή συσκευή που θα έχει να καταχωρεί απευθείας την είσπραξη και να ενημερώνεται η Καρτέλα του πελάτη τόσο στη Web όσο και στην ERP εφαρμογή σας!

  • Μπορεί να προστεθεί ως επιλογή σε υφιστάμενο website με πολύ απλό τρόπο και δίχως να επηρεάζεται η ιστοσελίδα της Επιχείρησής σας!

  • Άμεση έναρξη λειτουργίας, δίχως χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης  - Ευέλικτη χρήση - Γρήγορη εξοικείωση των Χρηστών από το πρώτο 10λεπτο της εκπαίδευσης! 

  • On-line αναβαθμίσεις  (Updates) που αποσκοπούν στην ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του site σας μέσα από οποιοδήποτε browser! 

  • Χαμηλό κόστος συντήρησης που εγγυάται την αρμονική & αδιάλειπτη λειτουργία της εφαρμογής  και την ασφάλεια των δεδομένων σας!

  • Αυτόματη ενημέρωση Καρτέλας Πελάτη/Προμηθευτή από το Α.Φ.Μ. σε απευθείας σύνδεση με τη Γ.Γ.Π.Σ - Δημιουργία αρχείου για την Υποβολή Φορολογικών Στοιχείων (Μ.Υ.Φ.)

 

 

red phone

  Για ραντεβού / on line παρουσίαση  / προσφορά εγκατάστασης 

   Καλέστε στο  2110131314  ή στο  2104003706