Αρχική Σελίδα »  » Module Phone Pegasus Technology
Hermes Module Mobile
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Pegasus Module Phone

Το Pegasus Module Phone είναι ένα καινούργιο Module της τεχνολογίας Pegasus που σχεδιάστηκε για να καλύψει το κενό στη διαχείριση των κλήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της Επιχείρησης και του συστήματος ERP που διαθέτει .Στόχος μας είναι η παροχή μίας ολοκληρωμένης business λύσης η οποία ενσωματώνει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης κάτω από μία ενοποιημένη πλατφόρμα για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση της πληροφορίας.  

Με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια λειτουργικότητα, το Pegasus ERP μας δίνει την  Δυνατότητα σύνδεσης με τηλεφωνικά κέντρα για τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων τις Επιχείρησης.  Οργανώνοντας τις καθημερινές διαδικασίες , παρέχοντας πλούσια στατιστικά  στην επιχείρηση αλλά και βελτιώνοντας τα ποσοστά ικανοποίησης του πελατολογίου μας, το Pegasus ERP με το module Phone δημιουργούν νέο, πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.  

Με ποια προγράμματα είναι συμβατό;


Είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές τεχνολογίας Pegasus από την έκδοση Pegasus ERP Start Up MySQL 3.12 και πάνω . Προστίθεται σαν Extra module στο ERP σύστημα και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις νέες αναβαθμίσεις \ εκδόσεις που βγαίνουν κατά καιρούς.
 

 

 

Ποιο είναι το κόστος? Επηρεάζεται το Συμβόλαιο μου;


Το προϊόν διανέμεται στους χρήστες της τεχνολογίας Pegasus με ιδιοκτησιακό καθεστώς . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενεργού ΕΣΤΕΣ (Ετήσιο Συμβόλαιο ΤΕχνικής Στήριξης) . Η αγορά του προϊόντος δεν επιβαρύνει το ετήσιο κόστους του Συμβολαίου. 
 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Τα οφέλη από την χρήση του Module Phone είναι πολλαπλά, ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Παρακολούθηση εισερχομένων κλήσεων ανά καρτέλα πελάτη
  • Άμεση ενημέρωση του Υπευθύνου της καρτέλας για τη κλήση
  • Πλήρες Ιστορικό εισερχόμενων κλήσεων επιχείρησης
  • Παρακολούθηση Αναπάντητων κλήσεων ανά ημέρα
  • Μείωση χρόνου διαχείρισης εισερχόμενων τηλεφωνημάτων
  • Αναλυτικά Reports (Μέσο Όρο εισερχόμενων τηλεφωνημάτων, χαμένες κλήσεις, χρόνος αναμονής, πλήθος κλήσεων)

Με ποια τηλεφωνικά Κέντρα μπορεί να συνδεθεί;


Το Pegasus Phone σχεδιάστηκε ώστε να επικοινωνεί με όλα τα τηλεφωνικά κέντρα που διαθέτουν tapi driver, τηλεφωνικά κέντρα Asterisk & VOIP , αλλά και απλά Modem τα οποία έχουν την δυνατότητα ανάγνωσης του caller id. 

Πώς μπορώ να το αποκτήσω; 


Όπως όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα παραλάβετε μέσω του   Δικτύου Πιστοποιημένων Συνεργατών σε Ελλάδα & Κύπρο , είτε μέσα από την προσωπική σας καρτέλα στο σύστημα Phaethon. 
 

red phone

  Για ραντεβού / on line παρουσίαση  / προσφορά εγκατάστασης 

   Καλέστε στο  2110131314  ή στο  2104003706