Αρχική Σελίδα » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » Λογισμικό για γυμναστήρια,Μηχανογράφηση χώρων ευεξίας, spa Pegasus Web App e-C
Pegasus e-Champion
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Pegasus e-Champion Web App 

Το Pegasus e-Champion αποτελεί σημείο αναφοράς  για τα Γυμναστήρια & τους σύγχρονους Χώρους Άθλησης- Ευεξίας  καθώς προσφέρει τη δυνατότητα διαφοροποίησης από τις λοιπές επιχειρήσεις του κλάδου και ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στο τελικό χρήστη. Ο Αθλούμενος γίνεται πραγματικά ένα Ενεργό μέλος της Επιχείρησής σας καθώς του προσφέρετε τη δυνατότητα να επιλέγει ο ίδιος τα Μαθήματα που θα παρακολουθήσει, να προγραμματίσει τις Προπονήσεις του, να δει τις υπόλοιπες Μονάδες που έχει προς εξαργύρωση και φυσικά να διαχειριστεί τα προγραμματισμένα ραντεβού του (επιβεβαίωση, ακύρωση κτλ). Επιπλέον, η Εφαρμογή δύναται να επεκταθεί για ακόμη περισσότερες παροχές ως προς τα Μέλη σας πχ  να ενημερώνονται για λήξη της Συνδρομής τους, να επιλέγουν Αγορά ή επιπλέον Υπηρεσία, να εκτύπωνουν τα Παραστατικά τους και να κάνουν online Πληρωμή. Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή Pegasus Web App!

Σε ποιους απευθύνεται:


Το Pegasus e-Champion απευθύνεται σε κάθε Γυμναστήριο ή Χώρο Άθλησης/Ευεξίας ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικής, που αναζητά μία λύση Άρτια & Αξιόπιστη ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Πελάτες κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τη προτίμησή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διασύνδεση με το Pegasus Champion  ERP που εξυπηρετεί τις on-premise ανάγκες της επιχείρησης. 

 

Γυμναστήρια

Χώροι Crossfit

Personal-Semi personal Training/Yoga/Pilates 

Σχολές Χορού -Πολεμικών Τεχνών

Αθλητικοί Σύλλογοι - Όμιλοι

Κέντρα Αισθητικής -Αδυνατίσματος 

Spas κτλ

 

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

 •  

  Η μόνη εξειδικευμένη  Web λύση για το κλάδο των Γυμναστηρίων που ουσιαστικά βελτιώνει τη συνολική εμπειρία που απολαμβάνει ο Πελάτη από την Εταιρία σας. Ο Χρήστης  μέσα από ένα web browser θα κάνει login στο site σας ώστε να έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που τον αφορούν. Προγραμματισμός ραντεβού, Αγορά Συνδρομής, Online Πληρωμή, Παρακολούθηση Μονάδων Ανάλωσης, Ιστορικό Προπονήσεων & Μετρήσεων, Εκτύπωση παραστατικού κτλ

  Ο Αθλούμενος μπορεί να προγραμματίσει ο ίδιος την ώρα που επιθυμεί και μέσα από οποιοδήποτε μέσω (pc, tablet, mobile) το πρόγραμμά του βάσει των κριτηρίων που θέτει ο ίδιος (ώρα, ημέρα, γυμναστής).

  Μπορεί να προστεθεί ως επιλογή σε υφιστάμενο website με πολύ απλό τρόπο και δίχως να επηρεάζεται η ιστοσελίδα του γυμναστήριου σας!

  Δυνατότητα login Μέλους μέσω Facebook Account με το module Social Media Manager!

  Άμεση έναρξη λειτουργίας, δίχως χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης  - Ευέλικτη χρήση - Γρήγορη εξοικείωση των Χρηστών από το πρώτο 10λεπτο της εκπαίδευσης! 

  On-line αναβαθμίσεις  (Updates) που αποσκοπούν στην ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του site σας μέσα από οποιοδήποτε browser ενώ διασφαλίζουν την ορθότητα της σύνδεσής σας με τις τράπεζες για τις on line πληρωμές. 

  Διαμόρφωση Βήμα - Βήμα: Η δομή της Web Εφαρμογής Pegasus e-Champion σας επιτρέπει να τη "χτίσετε" όπως εσείς επιθυμείτε και βάσει των δικών σας αναγκών ώστε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν πχ Νέες Συνδρομές, Ανανέωσεις, Παραστατικά, Παρουσίες, Στατιστικά κ.α. οποιαδήποτε στιγμή 24/7/365! Η μόνη απαίτηση είναι να έχετε σύνδεση Internet και είστε πάντα "εντός" της Επιχείρησής σας! 

  Χαμηλό κόστος συντήρησης που εγγυάται την αρμονική & αδιάλειπτη λειτουργία της εφαρμογής  και την ασφάλεια των δεδομένων σας

   

Πολλές ακόμη δυνατότητες που βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και κάνουν την επιχείρησή σας σας σύγχρονη και οργανωμένη, συγχρόνως έχετε την πληρέστερη εικόνα της επιχείρησης

Το λογισμικό Pegasus Web App e-Champion  έχει οργανώσει πολλά γυμναστήρια, σχολές χορού, κέντρα ευεξίας με μεγάλη επιτυχία

Συνδέεται με το τοπικό λογισμικό Pegasus Champion ERP Start Up για δυνατότητα εσωτερικής οργάνωσης της επιχείρησης

Όλες οι σελίδες διαβάζονται από τις κύριες μηχανές αναζήτησης

 

Δείτε περισσότερα εδώ:  https://www.pegasus-software.gr/pegasus-e-champion-web-app/ 

red phone

  Για ραντεβού / on line παρουσίαση  / προσφορά εγκατάστασης 

   Καλέστε στο  2110131314  ή στο  2104003706