Αρχική Σελίδα » Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Ανάπτυξη Πληροφορικής αναλαμβάνει την κατασκευή, τροποποίηση και επανασχεδιασμό, δυναμικών websites.

 

Δημιουργούμε Υπεύθυνα

Ιστοσελίδες δυναμικού περιεχομένου για την εταιρική παρουσίαση της επιχείρησης σας που ενσωματώνουν υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και σύγχρονες προδιαγραφές που προτείνει η GOOGLE και οι άλλες μηχανές αναζήτησης.

Συνεπώς οι ιστοσελίδες αυτές ευνοούνται και προβάλλονται στις πρώτες θέσεις.

Με σωστή αρχικοποίηση των URL’S, META TAGS καθώς και των περιγραφών – κειμένων, αυξάνεται άμεσα ο αριθμός των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και αυτό οδηγεί στην αύξηση των πωλήσεων που επιτυγχάνονται μέσα από την προβολή  της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Επιπλέον …

Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε εσείς λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και για τα οποία επιθυμείτε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα, αλλαγές στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας. Αλλάζετε, διαγράφετε ή προσθέτετε νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε κάθε χρονική περίοδο.

Καταχωρείτε νέα προϊόντα με πλήρη χαρακτηριστικά και φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά ενώ ανά πάσα στιγμή και πολύ εύκολα αλλάζετε τα χαρακτηριστικά τους όπως τιμή, περιγραφή, φωτογραφίες.

Καταχωρείτε και μορφοποιείτε κείμενα on-line με τον πολύ εύκολο κειμενογράφο που ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένων τις ιστοσελίδας σας. Επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα τα συνοδεύεται με φωτογραφίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Η σελίδα ενσωμάτωνει το κορυφαίο σύστηματο μέτρησης επισκεψιμόμτητας GOOGLE Analytics (πόσοι, ποιοι και τι βλέπουν τη σελίδα σας κάθε μέρα).

Επίσης δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπάρχουσας ιστοσελίδας με όποια επιπλέον χαρακτηριστικά επιθυμείτε ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ένα εύχρηστο και αποδοτικό περιβάλλον περιήγησης που ξεχωρίζει  από την ορθή και σύγχρονη εικαστική του προσέγγιση με λειτουργικότητα ακόμη και από εναλλακτικές συσκευές πρόσβασης π.χ. κινητά τηλέφωνα, tablets κ.α

Παρέχουμε συμβουλές για το μενού πλοήγησης, καθώς και το περιεχόμενο της κάθε σελίδας πραγματοποιώντας ανάλυση του προφίλ σας.

Παρέχουμε συμβουλές για το γενικό στήσιμο του website σας πραγματοποιώντας έρευνα και ανάλυση του ανταγωνισμού σας.

Έτσι η παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο θα είναι αποτελεσματική όπου ο επισκέπτης θα συνεχίσει να περιηγείτε στον ιστότοπο σας, συλλέγοντας άμεσα πληροφορίες για την επιχείρηση αλλά και τα προϊόντα σας.


Portofolio

 

 

Alpha Post - Εταιρία Ταχυμεταφορών

Apost

 

 

 

 

 Η2Ο - Στεγνοκαθαριστήριο

H2O

 

 

 

 

  Λυμπέρης - Ανταλλακτικά ηλεκτρικών 

Limperis

.

 

 

 

 

 Επισκευές Υπολογιστών

ΑναπτυξηΠληροφορικης

 

.

.

.

 Ιατρικό Διαγνωστικό κέντρο 

Πρόληψη και Υγεία

.

Greencleaners - Καθαριστήρια

GreenCleaners

.

 Luxury Rent a Car
LuxuryRentaCar
Βιοτεχνία στρωμάτων ΦΟΙΝΙΞ   

PHOENIX